Efter rådgivning, beboere hovedet tilbage til arbejdet, indtil aftensmad, medmindre de har været ude på landet til en dag med jagt og fiskeri.

Personalet på Makitautik halvvejs hus i Kangirsuk omfatter (nederste række) Minnie Airo, ældre rådgiver, Mary Thomassie, rådgiver, Jeannie Nungak, klinisk co ordinator, og (bageste række) administrerende direktør Zebedæus Annahatak og animator Willie Thomassie.

lokale, alle Inuit, sagde Annahatak af hans medarbejdere, der mødes i morgen for at drøfte dag aktiviteter eller se på en henvisning til en ny beboer.

Canada Goose Constable Parka Danmark

Du som regel finde en resident nabo arbejder i Makitautik veludstyret garage, med hovedet begravet i snescooter, at han reparere.

Når de og gør dig klar til at vende tilbage til deres hjemstavn, bestyrelsen arrangere en lille fest.

Canada Goose Constable Parka Danmark

Siden da, med hjælp fra centrum bestyrelse og den juridiske afdeling i Kativik regionale regering, Annahatak har sat Makitautik på fode igen.

Nogle ophold på Canada Goose Constable Parka Danmark Makitauktik fra tre til 12 måneder for de mere langsigtede beboere, centret bliver ligesom deres andet hjem.

mandag aften Alkoholikere Anonyme møder er åbne for beboere og folk i samfundet. gælder for alle beboere.

Aftener er gratis. Der tid til at spille sport, se fjernsyn eller surfe på internettet på midten computer.

Efter frokost beboerne deltager i rådgivning sessioner.

Makitautik personale omfatter Jeannie Nungak, klinisk co ordinator, Minnie Airo, ældre rådgiver, Mary Thomassie, rådgiver, Elena Airo, sekretær, Willie Thomassie animator og roterende nat personale.

taknemmelig for samfundet, fordi det viser støtte til beboerne, siger Annahatak. fyrene hjælpe og de hjalp ud. statistik holdes, om, når ud af Makitautik, de tidligere beboere, hvis lovovertrædelser omfatter overfald og spirituskørsel ophold ud af problemer, sagde Annahatak.

Disse omfatter terapi, både en på én og i grupper, anger management, forældrekompetencer, forståelse traumer og sorg og Inuit sprogkundskaber og historie.

At fordi på en typisk formiddag, er centrum syv beboere ud arbejder på arbejdspladser rundt i byen eller deltage kurser.

Så dit første øjekast af hvad Quebec kalder en eller bolig center er frisk mopped gulve og indbydende tal på sin nuværende administrerende direktør, Zebedæus Annahatak.

Siden åbningen i denne Ungava Bay fællesskab af 470 1999, har Makitautik flyttet i 2006 fra en tidligere bygningsarbejder lodge i denne nye $ 3 millioner, 14 seng facilitet og det vokset.

Dens ejer leveret de nye dele og ved hjælp af sine evner, denne meget efterspurgte hjemmehørende planer om at få maskinen tilbage i stand.

Han arbejdede tæt sammen med Quebec offentlig sikkerhed og retfærdighed afdelinger til at se, at provinsielle tilbageholdelsescentre og dommere henvise støtteberettigede lovovertrædere til centrum.

Beboere kan også indbyde en lokal ven eller familie medlemmer til at deltage, hvis de i samfundet.

Beboere på Makitautik halvvejs hus i Kangirsuk gør brug af disse snescootere og alle terrængående køretøjer parkeret uden for centrum garage til at gå på jagt og fisketure rundt i samfundet. (Foto af JANE GEORGE)

Canada Goose Constable Parka Danmark

Beboere også tilberede deres egen morgenmad. I weekenden, de overtager alle madlavning i det store køkken, hvor en plade fyldt med friske Canada Goose æg sidder på tælleren.

I 2006, da Annahatak, 32, en tidligere politibetjent med Kativik Regional politistyrke ankom, center, plaget af lave henvisninger og personale omsætning, blev lukket.

Kangirsuk center hjælper lovovertrædere gøre comeback

De er alle hurtige til at fortælle Nunatsiaq News, at succes for Makitautik skyldes for en stor del af støtten fra Kangirsummiut der stemte i slutningen af ​​1990'erne at være vært for halvvejs hus Nunavik først.