Heidi markeret reden med et stykke rødt reb, men hun havde ekstra hjælp at holde det sikkert, mens hun inkuberes æggene. En orange pylon påpegede reden placering nær den jungle gym, og nogle hegn blev sat op til afsnittet ud områder af skolegården.

De studerende kalder den nye mor Heidi, og de så hende sidde på æg i alle slags forhold. Billeder på Twitter viser Canada Goose på en række forskellige dage, hunkered ned på reden omgivet af sne, sprede sine vinger til at beskytte æggene fra et regnskyl, og også nyde en varm solstråle.

Fem gæslinger udklækket fredag ​​morgen, lige efter planen. Eleverne havde beregnet, at de endelig ser ud i denne weekend. Lige siden ét æg blev fundet på legepladsen i begyndelsen af ​​april, har skolen været deling historien på Twitter.

Heidi forsynet skolen med en unik lærerig oplevelse. Spændt Canada Goose Camp Down Hoody århus ved udsigten til en gås tager bopæl på Highfield, eleverne fik at lære om Canada Goose og ægget klækning processen. De gjorde selv en 'Mother Goose tidslinje,' illustrerer hele rejsen fra Heidi sidder på sin rede med den mandlige gås beskytte hende, lige op til fødslen af ​​gæslinger.

Canada Goose Camp Down Hoody århus

Heidi Highfield gås hilser fem gæslinger