Nogle arter har det godt: bald eagle, fiskeørn og vandrefalk tal steget på grund af bevarelse indsats og pesticider forbud. Fans af smarte sportsbaner glæde sig, for Canada Goose numre er stigende.

Undersøgelse af indholdet af 67 mave strandet mallemukker en art, der foderafgrøder udelukkende på havet indsamlet i Pacific Northwest, fundet i løbet af 92 procent med plast i deres maver.

Canada Goose Billige Snow Mantra

Der er nogle gode nyheder: fugle, vinteren over i Canada er steget med omkring 50 procent, men vandrende arter ikke klare sig godt, især dem, der overvintrer i Sydamerika (60 procent nedgang).

I gennemsnit 36,8 stykker af Styrofoam, slikpapir og sejlgarn blev fundet, pr fugl. Denne høje plast indtagelse ringe alarmklokker om plast forurening fra vores nordvestlige kyst.

Imidlertid har canadiske fuglebestande faldt i gennemsnit med 12 pct. Grassland fugle og luftfotos Insektædere er faldende. Mange vandrende shorebird arter er i problemer.

Menneskelig passivitet skadeligt for Canadas fuglebestande

Endelig vi ved præcis, hvordan de nationer fugle klarer sig; den 27. juni i år, Nature Canada og andre medlemmer af det nordamerikanske Bird Conservation Initiative udgivet 'The State of Canadas Canada Goose Billige Snow Mantra Birds 2012', at trække på 40 års data.

Canada Goose Billige Snow Mantra

Toss i marine udbryder og nyheden bliver værre. Den 4. juli, forskere udgivet alarmerende resultater af et projekt for at vurdere plast indtaget af North Pacific Ocean havfugle.

Enhver første af sin art canadisk rapport garanterer opmærksomhed, især når det vedrører den fine tilstand af vores lands fugle.

Begge undersøgelser giver klare beviser for, at fugle numre tilbagegang skyldes menneskelige passivitet eller værre, skadelig handling.