du optager, eller høst, nogen vilde dyr uden for sæsonen, anses det for krybskytteri. Igen er disse datoer sat for dyret biologiske behov, Susie Vance fra Ohio Department of Natural Resources sagt.

fik et telefonopkald fra en meget flot dame, der sagde, at hun havde en Canada Goose i hendes dam foran hendes hus, og det havde en pil gennem det, sagde Heather Merritt af Birds in Flight Sanctuary i Howland.

CORTLAND, Ohio (WYTV) En kvinde i Cortland lavet en foruroligende opdagelse i hendes baghave i weekenden og bogført historien til sociale medier til at få noget hjælp.

Division Wildlife har en liste på deres hjemmeside af ting, du kan gøre for at afskrække dem fra at komme til din dam, som du lige har lagt ind. Men at Canada Goose Billige Liuigno Parka Udsalg skyde dem er ikke en af ​​de muligheder, sagde Merritt.

Canada Goose Billige Liuigno Parka Udsalg

Canada Goose Billige Liuigno Parka Udsalg

forventes Fuglen til at lave en fuld helbredelse. Fugle i Flight Sanctuary øjeblikket omsorgen for 170 fugle, pattedyr og andre skabninger. Det finansieres udelukkende af private donationer.

Canada Goose Billige Liuigno Parka Udsalg

Goose skudt med pil i Cortland

Kvinden sagde, at der var en Canada Goose, der var blevet skudt med en pil.