Alligevel tørster jeg disse morgener mere end nogen andre. På varme sommerdage, jeg ofte fange mig selv dagdrømmer om spektakulære solopgange over sneklædte kornmarker og frosne damme, og at forfriskende, hjerne clearing koldt. I mine dagdrømme, jeg hører honks fra langt væk flyvninger på gæs få højere, og at umiskendelige dunk, når en 15 pund Honker nedbrud, sten død, på en frossen sø.

Goose jagt i frossen nordøstlige Californien værd kulden

En ven og jeg begyndte at blæse ind i vores Canada Goose opkald, i håb om at fange den forestående flok opmærksomhed. Det virkede. De gjorde en aflevering bag vores blinde, men var ude af shotgun rækkevidde. Vi udlejer en anden lang række latterbrøl, clucks og stønner.

Og nej, jeg har ikke tænkt mig at fortælle dig den præcise placering af denne særlige morgen gås jagt. Vandfugle jægere er indædt beskyttende af deres foretrukne pletter. Jeg er ingen undtagelse.

Jeg tog et stort, berusende hit af det, da jeg trådte ud af min pickup før daggry. Mine støvler knasede gennem det frosne øverste lag af sne. På disse måneløs tidlige morgener langt fra byens lys, hver stjerne i Mælkevejen synes tæt nok til at røre.

Gaddy, min chokolade lab, der afgrænses lykkeligt fremad, som jeg trak slæden hen over sneen, efter min buddy spor i lyset af min forlygte.

Gæssene aldrig fløj vores måde. Vi har aldrig affyret et skud.

jeg havde savnet dårligt. Jeg gentog den fattige skydning præstationer på næste flok, der kom i, selvom mine venner faldt en fugl hver.

Men jeg havde ikke køre fire timer nord for Sacramento til stargaze i kulden.

Jeg var her for at jage Canada gæs. Store, der fylder de offentlige dyreliv tilflugtssteder i det nordøstlige Californien denne tid af året.

Vi poserede for billeder og begyndte optagning vores stuff. Vores lår og skuldre brændt på den lange tur tilbage til vores pickups vores slæder tynget af nogle 90 pounds af døde gæs.

Et par uger tidligere, havde jeg jaget på en formiddag i tre under nul kold. I den mørke, mine to jagt partnere og jeg hiked gennem sneen for omkring en mile, trækker slæder vejet tungt med lokkefugle og gear. I den mørke, vi gled vores gås lokkefugle over en frossen sø, revner vittigheder om, hvordan det var ligesom nogle underlige, gås y version af shuffleboard.

Der var ikke meget andet at gøre end at vente, se solopgangen, og prøv ikke at lade mine venner hører min tænder snak.

Da jeg ankom på denne seneste morgen, min jagt partnere var allerede langt ud i en hvedemark, oprettelse af lokkefugle og opbygge vores blinde.

Et par timer senere, hørte vi, hvad vi havde ventet på: honks i det fjerne.

Det var ikke mine, selv om.

Jeg føler altid lidt trist, når jeg ser i min fryser og ikke finder flere pakker af Canada Goose kød at svitse, langsom kok eller helbredelse. 'Corned' Honker bryster, opdagede jeg, gøre utrolige Reuben sandwich. Jeg tørster strimlet kød fra deres langsomme kogte ben og lår og vinger. Du skulle prøve mine Canada Goose Morgenmad burritos. De er fantastisk.

Heroppe på 4.500 fod over havets overflade, luften denne tid af året er så ren og kølet, det er ligesom at trække vejret frosne menthol.

Deres jagt var forbi. I løbet af få minutter, ville de maxed ud på regionens to gås daglige taske grænse. Men de elskværdig Lad mig beholde jagt. Jeg behøvede ikke at vente for længe med at finde min shotgun swing. Jeg bankede ned en solo gås, der sad og plukket en anden Honker ud af en stor flok.

Efter en mile eller så, jeg spottet forlygten lys af mine to venner. De presser hårdt plast indsatser knyttet til næsten 100 Canada Goose lokkefugle gennem 6 inches af sne og frossen jord. I en nærliggende grøft, ville de allerede begyndt at opbygge Canada Goose Billige Expedition Parka På Nettet en blind stor nok til at dække tre af os og vores to hunde.

Du skal bare nødt til at være noget af en masochist at jage dem. Du risikerer forfrysninger. Du må ikke engang se en gås, endsige skyde en.

I de forløbne år har jeg jagtet at tilflugt på morgener, når is pellets blev skubbet sammen af ​​bitre 40 mph vindstød. Da jeg kom hjem, jeg følte jeg havde stukket mit ansigt i en industriel sandblæser.

Der er intet som det, den følelse af kulde, tør luft rammer lungerne i de høje ørkener nordøstlige Californien.

Når solen endelig steg, jeg så, at min kammerat skæg blev matteret med is fra hans ånde og sved.

Sikker på, jeg kunne jage gæs i langt varmere himmelstrøg tættere til Sacramento, men mit hjerte er heroppe. Jeg voksede op i skyggen af ​​Mount Shasta. Jeg har jagede ænder og gæs med min far i disse tilflugtssteder siden jeg var en lille dreng. Det er i min DNA.

Det fik dem. De gjorde en sidste tur, og faldt i skydebane før cruising over vores hoveder.

Vi stod op og lad ud en spærreild af shotgun brand. To gæs styrtdykkede fra himlen i en poof af fjer. Gaddy blev hurtigt marcherede tilbage til den blinde, hale logrer, med en massiv Honker i hendes kæber.

Efter jeg hjalp fastlagt, hvad der var tilbage af lokkefugle og havde samlet græs og pensel for blinde, jeg gled på en hvid poncho over min frakke at blande ind i sneen. Jeg shucked tre granater ind i min pumpe haglgevær.

Canada Goose Billige Expedition Parka På Nettet

I 15 graders kulde, jeg gled på min jakke, en tredje par sokker og mine neopren handsker og bryst waders. Jeg satte min pistol og gear i min 5 fods camouflage slæde.