de ultra små damme, fordi Canada gæs bruge dem til landing zoner. Kig efter ukrudt 5 10 fod væk fra bankerne.

Canada Goose Billige Constable Parka Tilbud

her er en dam primer

Der er hundredvis af store og små vandhuller gennem det nordvestlige forstæder, med et par mid størrelse perler smidt i for god foranstaltning.

de industriparker først og omhyggeligt se efter tegn, der forbyder fiskeri. Hvis der er ingen, kigge efter kystlinjen vækst af kat haler og høje ukrudt. Hvis dammen vandet er klart, kontrollere, om fisk svømmer rundt og søge i kystlinjer for gydende senge.

'Mike, er du altid taler om dammene i din kolonne. Hvor er de?' 'Hr. Mit håb er nogle af jer bruger de tips jeg passerer langs og forsøge at være innovative i din egen stil af lystfiskeri.

er altid på udkig efter store panfish, selvom jeg sjældent bringe noget hjem fra disse skatkamre. Min erfaring har vist mig gødningen løbe kan være en alvorlig negativ, hvis du vælger at spise fisk.

Selv med den høje pris på benzin, jeg foreslår, at du sætter nok brændstof i tanken til at tage dig hele Cook, DuPage, og Kane Amter.

Nu hvor jeg har renset min sjæl, vil jeg nu tilbyde Mike Jacksons List (dog off basen kan det være) for, hvordan man finder en god dam, hvor du kan fange fisk.

rig to lette spinning stænger. Man har en lille Action Mac, pre rigget orm, mens den anden er setup med en 1 / 16th ounce Mini Mite jig tippet med en waxworm eller maddike.

slip float er et af de mest værdifulde værktøjer, man Canada Goose Billige Constable Parka Tilbud kan bruge. Hvis du ikke har en, eller ikke ved, hvordan man bruger det, så spørg personen bag disken til at undervise dig.

Ingen viste mig hvor disse er placeret. Jeg var nødt til at brænde op gassen og tid til at opdage de rigtige steder, de rigtige damme, der var blottet for 'Ingen Fishing' tegn. Hovedparten af ​​damme er placeret i boligområder og industrielle parker. Jeg prøver og holde sig væk fra Canada Goose inficerede damme simpelthen på grund af den mængde grøn tone tilbage i vandet.

er fantastiske bedrift steder for alle former for fiskearter, herunder bas, gedde og muskies. Men i disse situationer, vil du gøre dig selv en tjeneste, hvis du havde en elritse spand sammen med de mindste lille svømning critters din lokale agn butik har at tilbyde. Sæt en minnow på en Mini Mite eller en 8 krog under flyderen.

Selvom jeg har en ny båd og påhængsmotor, der giver mig frihed til at gå efter striped bass, sandart og smallmouth på køling søer, min første kærlighed er at fiske damme i det nordvestlige forstæder.