Ikke mange jægere i landet tænker på Oklahoma når man planlægger en waterfowling eventyr, men jeg tror, ​​Oklahoma er en sovekabine tilstand for waterfowling.

Ikke alene er der en lang række offentlige steder i staten til at jage vandfugle, mange jordbesiddere i Oklahoma, som ikke normalt tillader jagt på deres ejendom vil rumme goose jægere.

Planen var at sætte magnum shell lokkefugle på forsiden af ​​lokkedue spredes, eller vindretningen, og derefter udfylde tilbage spredningen med hele kroppen lokkefugle.

Vinden ville være på ryggen, som vi gemte sig i layout blinds, der blev spredt blandt lokkefugle.

Oklahoma kan vinter utrolig mange vandfugle, især Canada gæs.

Som vi ventede på solen til at stige og gæssene at vågne og gå på udkig efter et sted at spise morgenmad, spekulerede vi, hvis vores lokkefugle vil tiltrække nogen sultne fugle.

Da de kom til spredning, vendte de om og afslørede sig som sandhill kraner. Jeg havde Billige Mænd Canada Goose Borden Bomber Sort min sandhill kran tilladelse og snart fuglene blev hentet af min gule Labrador, Bo.

Vi jages fra layout blinds med en lokkedue spredning af mere end 200 hele kroppen gås lokkefugle og fem til seks dusin magnum shell lokkefugle.

Billige Mænd Canada Goose Borden Bomber Sort

Adskillige minutter senere, fik jeg øje på et par flyvende mod lokkefugle. Fuglene fløj lavt og langsom, bare den måde du kan lide dem.

Vores spørgsmål, hvis der var nogen gæs i området blev besvaret ikke længe efter solopgang, når en enlig Canada Goose fløj ind i lokkefugle.

På min seneste jagt, jeg befandt mig i hvedemark i det vestlige Oklahoma på en tidlig vintermorgen med en jagt part af syv.

Gæs fortsatte med at flyve i de næste mange timer som flokke fyldte himlen. Ved formiddagens ende, havde vi sække to sandhill kraner og 16 gæs, ikke dårligt for en formiddag væk i en tilstand der ikke er kendt for sin waterfowling.

Goose jagt muligheder vrimler i Oklahoma

Gæs kan udslette en vinter hvedemark i løbet af få dage, spise i en landmandens fortjeneste.