I multiplayer mode kan du lokke flere gæs, når en spiller bruger Long Range Caller og en anden bruger Flag Lure. Denne type lokke effekt stigning er ikke mulig, når jagt ænder.

Jagt vandfugle er helt anderledes i denne henseende, og det rigtige udstyr er vigtigere her end for dyr kan du spore ned eller lokke ud af skoven. Den Canada Goose er, i modsætning til mange andre arter, ikke rigtig spores og plettet. Når du starter en jagt, kan nogle gæs sidde på jorden i nærheden af ​​dig, men for det meste de optræder i grupper på himlen og skal lokkes ned, så de kan blive skudt. Den Canada Goose efterlader spor på jorden, når roaming rundt, men tracking færdigheder er ikke til megen gavn, da de fleste af disse fugle vil blive skudt ved at lokke fra himlen, ikke ved at spore i marken. I modsætning til Mallard Duck, kan gæs sove på jorden.

De konstante bevægelser svømning ænder eller walking gæs kan lave optagelser med en bue eller armbrøst en dejlig udfordring. Shooting fugle med buer længere ud, vil ikke spook nærliggende stipendiater. Den ægte vare er dog at skyde fuglene i luften! Whistle med nøglen 'Make lyd' (standard: F, se Controls) at skylle fuglene, ligesom du gør med fasaner. Du vil modtage en score for fugle skudt på vandet ( 'G' score), men kun fugle skudt i luften ( 'A' score) vil tælle for konkurrencer, leaderboards og missioner. Så gør god brug af dine geværer! Den konstante tilførsel af nye flokke vil du nødt til at være udstyret med masser af Birdshot ammunition! Shot vandfugle vil falde død til jorden eller vandoverfladen. I vand de kunne flyde til den anden side af en flod eller sø, men du bør altid være i stand til at hente dem. Overvej at bruge en retriever hund til opsamling skudt fugle.

Vandfugle kan se dine bevægelser fra langt væk. Du kan ligge fladt på jorden, eller du kan overveje at oprette en vandfugle blind Summer Camo eller efterår Field Camo. Tre mennesker kan vente på en sådan blind for fugle til tilgang. I blinde, behøver du ikke at lægge på jorden, men kan stå på spring. Den blinde pænt beskytter dine bevægelser fra at blive spottet af de nærmer fugle, men også mod andre arter, der kan være roaming området.

Billige Kvinder Canada Goose Victoria Parka Brun

Med den korte rækkevidde, der ringer for ænder, kan du lokke ænder, der har landede på vandet. De vil svømme mod din placering. Dette er ikke muligt med gæs.

Forskelle i lokke gæs vs ænder:

Nogle fugle kunne have været held lokket væk fra deres flok, men de besluttede at lande uden for dit haglgevær rækkevidde. Med artsspecifikke kortrækkende ringer op, kan du nu efterligne deres fodring lyd. Dette vil lokke fugle til hvor du er. Så kombinere opkald! Den lange rækkevidde opkalds øger chancen for dem at bryde ud fra den store flok og begynder at kredse om, hvor opkaldet stammer fra. Men uden at bruge kort rækkevidde, der ringer er der ingen garanti for, at de vil flyve eller jord tæt nok på din placering for en shoot. I dette tilfælde vil de vælge en tilfældig placering, hvor der er plads nok på vand eller jord. De kan lande ved siden af ​​dig eller ganske lidt længere væk. Brug af kort rækkevidde, der ringer dybest set øger chancen for at du får et skud på dem.

Ænder og gæs kan gyde på jorden eller kommer flyvende i grupper omkring 60m op. Scan himlen for indkommende flokke. Du vil høre en quacking eller dytter af nærmer flokke. Når du ser en flok, begynde at kalde med det passende lang rækkevidde ringer op. Fuglene er svært at forudsige, hvordan de vil opføre sig, når de øje på lokkefugle eller høre opkald. I værste fald en hel flok måske bare passere uden at tage varsel. Men i de fleste tilfælde vil du se nogle fugle aftagning sig fra gruppen og begynder at glide ind i dit område. De kan komme flyvende ret til dit opkald, eller de kan søge en fodring sted længere væk fra dig.

Det er ikke muligt at feltet dommer gæs. Hanner og hunner kan ikke differentieres. Tungere fugle vil være en smule større, men forskellen er ikke genkendes af afspilleren. Skyd alle fugle i rækkevidde.

Find et område, hvor man ofte kan se højt flyvende flokke. Fugle vil kun lander hvis landingen målet er stor nok for dem til at lande på, så du ønsker at placere dig selv meget tæt på store vand steder (ænder) eller felter (gæs). Overvej at Billige Kvinder Canada Goose Victoria Parka Brun placere et telt lige på dette område. Denne måde kan du starte dine jagter lige hvor handlingen sker! Nu gør din position attraktiv! Dit mål er at få dem til at bryde fra high flyvende flokke og jord i nærheden af ​​dig. Fuglene er tiltrukket af lokkefugle af deres art samt opkald efterligner deres egne lyde. Brug begge dele på samme tid har den bedste effekt. De lokkefugle efterligne fugle sidder på vandoverfladen eller majs felt. Når du nu tilføje deres typiske lyd med opkald, illusionen er perfekt for dem, og de betaler dig et besøg. Set ud lokkefugle få meter fra hinanden. 24 lokkefugle har den bedste attraktion effekt. Opsætning mere i samme område ikke øger attraktion i området yderligere. Lær mere om blanding af forskellige ænder lokkefugle her.

vandfugle gyder uden for kort og flyver over reserven. Efter at have forladt reserven, kan de samme fugle igen igen i en anden flok senere. Du kan genkende dette dig selv, når du ser en sjælden fugl, såsom en sort Hybrid Mallard flere gange. Vandfugle flokke er altid blandede grupper af hanner og hunner. Duck flokke kan også være en blanding af forskellige arter, især da din jagt udvikler sig til en time eller mere.

Jagt Taktik Canada Goose