Vi genvinde en nedskudt fugl, der mest har fået væk fra en af ​​de to grupper af jægere, der brugte de små øer og rock grupperinger som naturlige blinde sites. Vi hørte deres fjerne pistoler og til sidst så deres baghold steder, som vi svævede stille ned floden. Så ikke lade fuglen bliver skildpadde mad var en ekstra bonus for os. Det er også en af ​​de grunde, jeg foretrækker at jage fra vandcykler, er det meget lettere at jage og hente nedskudte fugle i en hurtig bevægelse flod ligesom Potomac.

Jagt og fiskeri på Potomac

Dagen var begyndt varm og fugtig, selv før solen steg den morgen i den klare himmel. De tordenvejr, der passerede gennem den foregående nat gjorde meget for at sænke overnight temperaturer, men den nedbør bidrog til en meget højere vandstand på Potomac end forventet.

Den tidlige sæson løber frem Sept. 25 i Den vestlige del af Maryland, der omfatter dele af Carroll og alle Frederick, Washington, Allegany og Garrett amter. Sæsonen vil lukke på Sept. 14 på Maryland Eastern Shore del på grund af de tilbagevendende Canada gæs, der vandrer langs Atlanterhavet trækruter. Disse trækfugle begynde ankommer i dette område i den senere del af September.

Den tidlige sæson er også den eneste gang, jeg kan bære korte ærmer og badebukser i stedet for en varm jakke og neopren waders mens jagt på floden. September er også et godt tidspunkt at fange bas som fiskene er hurtige til at ramme overfladen lokker og fluer, så glem ikke at medbringe en fiskestang, så længe du har en Maryland fisketegn.

Jeg foretrækker at jage gæs i slutningen af ​​vandfugle sæsonen, når temperaturen er meget køligere og du kan se din ånde i morgen luft. Der kan endda være isdannelse langs kysten, og træerne er nøgne i alle bladene. På grund af jagt pres, gæssene er lavere i antallet på den tid af året, men det er bare pænere at være udenfor med en masse færre mennesker på floden.

Den tidlige sæson har sin berettigelse. Gæssene er normalt rigelige og ikke alt for uhyggelig. Gæssene tilbringer hele sommeren ser fiskere og knolde flyde henkastet ved med nogen trusler mod deres sikkerhed. De har ikke mistanke om jægere indtil de første skud er affyret. Efter et par dage, gæssene normalt regne ud, hvor de er sikre og bruger det meste af tiden i disse områder.

I midten morgen, vi lander vores både efter flydende flere miles siden daggry på den øverste Potomac-floden. Det var Labor Day og åbningsdagen af ​​den tidlige bosiddende gås sæson i Maryland. Det var stiflingly varmt med høj luftfugtighed og vores gruppe af jægere havde taget kun fire Honkers ikke så mange som i de foregående åbningsdage. Men halvdelen af ​​fuglene blev taget af to af de fire junior jægere i vores parti, så gjorde jagten føler langt mere vellykket.

'Good', sagde jeg til drengene, da jeg så vandet højt langs kysten ved båd rampe, 'den højere vand vil hjælpe os flyde hurtigt uden megen padling.'

Fiskeriet viste sig at være den mere produktiv aktivitet som flere smallmouth bas blev boated af lystfiskeri jægere. Vi tog vores første fugle tidligt og så stødte vi kun et par enkelt gæs, som vi flød ned ad floden. Jeg bebrejdede jægerne med deres motorbåde som motor op ad floden før daggry for at øge fuglene væk fra floden. Gæssene i sidste ende vil vende tilbage til floden og en god spredning af lokkefugle vil bringe dem i, men jeg var ikke interesseret i at vente hele dagen i varmen.

Billige Kvinder Canada Goose Trillium Parka Hvid På Nettet

Flere af os også bragt fiskestænger. Hvilken bedre måde at tilbringe en September formiddag end fiskeri og jagt på samme tid, en sand støbt og blast eventyr!

Jagt hjemmehørende gæs er en af ​​de måder jægere fungerer som miljøforkæmpere til at beskytte miljøet mod ikke-indfødte ubudne gæster. Resident gæs har få naturlige rovdyr og problemer udvikler, som lokale flokke vokser ukontrolleret. Goose ekskrementer kan blive for stor i vores vandløb og offentlige områder, som en enkelt gås vil producere et pund af ekskrementer hver dag.

Gæs kan også skade landbrugsafgrøder af overdreven græsning på nyplantede afgrøder. Andre problemer omfatter næringsstoffer i damme, folkesundheden på strande og drikkevandsforsyning, aggressiv adfærd ved rugende fugle, og sikkerhedsrisici nær veje og lufthavne.

Udover Billige Kvinder Canada Goose Trillium Parka Hvid På Nettet en grundlæggende jagttegn, alle Maryland vandfugle jægere kræver en Maryland migrerende spil Bird stempel. En Federal trækfugl Jagt og bevaring Stamp er også påkrævet for alle vandfugle jægere over en alder af 16.

Den tidlige bosiddende Canada Goose sæson er virkelig om befolkningskontrol. The Maryland Department of Natural Resources har sammenknebne reglerne i den tidlige sæson i et forsøg på at give jægere til at tage flere gæs. Den daglige grænse taske er fastsat til otte fugle per dag for tidligt på sæsonen i modsætning til fem fugle i slutningen af ​​sæsonen. Skydespil timer også udvidet til en halv time efter solnedgang og jægerne kan anvende haglgeværer kan holde mere end tre shotshells. Dove jægere skal huske at udskifte deres shotgun stik mens jagt The Dove felter i eftermiddag i september.