Susan Collins bør roses for at bryde med Trump, men neutralitet har sin dangersWhen du ønsker væk delstatsregeringen, der er bundet til at være consequencesTuesday, den 16. august, 2016: Collins smider hendes stemme, Trump versus medierne, Maine stemme reformSummer dazeTurkey præsident rekindles venskab med Rusland

Min lille gruppe var på jagt efter sneugle når vi besøgte det sydlige Maine sidste weekend. Flere usædvanlige fugle blev også kendt for at være i området, herunder en konge edderfugle i Sheffield. Prognosen var Billige Kvinder Canada Goose Liuigno Parka Coat Grå På Nettet ideel, så ned Interstate 95 vi gik. Som vi trukket ind i den offentlige parkeringsplads ved siden af ​​havnen i Wells, en stor høg hvilede på det nærmeste træ i virkeligheden, det eneste træ på grunden.

Gyrfalons er på størrelse med en rød tailed hawk, og begge er stærke, men dette jagtfalk efterlod ingen tvivl om, hvem der er herre. En anden birder fanget video, der viser en rød tailed hawk, der havde forvildet sig ind i mosen og vovede for nær et måltid, der denne falk var at spare op til senere. Falken forlod sin aborre og opkræves på det fjerne røde hale, tvinger det til jorden. Den røde tailed hawk rullet ind på ryggen og løftede sine egne formidable talenter til at afværge angrebet, men der var så meget, som det kunne gøre mod hurtigere, stærkere fugl. Når tildelt et øjeblik af lettelse, det fløj væk.

Det var stort. Alle øjne vendte sig mod mig, den formodede ekspert. Med ingen tillid min stemme på alle, jeg annoncerede mit første indtryk, at det var en rød tailed hawk. Så jeg sætter på mine briller og fniste på min dumhed. Det var helt klart en falk, med stærke skuldre, en kort, snævert tilspidset hale og en ansigtsmaske typisk for mange falk arter. Vandrefalk, indrømmede jeg.

tailgating og margaritas: Bangor gør klar til horder af restauranter Jimmy Buffett fansThree Ruby Tuesday tæt i MaineMaine fik millioner til at hjælpe mødre og babyer, men har meget lidt at vise for itIntroducing vores nye online hjem til obituariesSearsport politichef opfordrer driver tålmodighed efter 4 nedbrud søndag

sidst, det tog flyvning, fjerne enhver tvivl. Vandrefalk er stærke, akrobatiske flyers. I forfølgelsen, de vinde højde, swooping og dykning på deres ofre. Jagtfalke bare muskel en direkte vej flyvning, lige som en kanonkugle, overhale den hurtigste bytte.

Bob Duchesne tjener som en Maine Audubon administrator og vice president for sin Penobscot Valley kapitel.

Historien fortsætter nedenfor reklame.

Jagtfalken er den største falk i verden, i stand til at tage ned en Canada Goose. Det byttedyr hovedsagelig på ryper, en kylling fugl af tundraen, men det er så kraftig, at det er kendt for at spise på andre formidable rovfugle i nord, såsom korte eared ugler og ru legged høge. Den yngler i golde arktiske regioner rundt om i verden, men til tider vandrer sydpå om vinteren. Det forbliver sjældent længe på ét sted.

Vi afbryder denne kolonne for en særlig meddelelse: 'En jagtfalk har optrådt i Wells Harbor'

Senior har inde sporet for UMaine quarterback jobCollins siger DeAndre Jordan er en dårlig modbydeligt shooter, fordi han er i strid med hans løsladelse pointOrtiz, Bradley power Red Sox forbi IndiansOlympics Roundup: Bahamas folier Felix bud på 400 meter goldMonday Hat Trick: Lav eller bryde tid til SoxTailgating og margaritas: Bangor gør klar til horder af Jimmy Buffett fansSTATE CAPITOL

Jagtfalk efterlader ingen tvivl om, hvem er mester

Langsomt, sandheden gik op for mig. Det er et fælles træk blandt arktiske ynglefugle, at de ikke anerkender mennesker som trusler, da de sjældent støder mennesker overhovedet. Usædvanlige ugler fra nord, såsom store grå, snedækket og nordlige hawk ugler viser lidt bekymring omkring mennesker. Northern finker, såsom loxia, fyr grosbeaks og redpolls, tåler tæt tilgang. Dette giver ikke birders licens til crowd tamme fugle. En birder etisk kodeks forpligter en respektfuld afstand. Men der var andre mennesker fræsning, lige så uvidende om fuglen, som det var for dem. Denne falk handlede afslappet, ligesom en arktisk opdrætter.

Mercy drab på birketræ som at miste en anden friendMaine, NJ kvinder fejre nyretransplantationer, nye friendshipsTasty godbidder, fyrværkeri fremhæve Ploye Festival i Fort KentThis vidunderlige lifeHow at male, i fem nemme trin

Billige Kvinder Canada Goose Liuigno Parka Coat Grå På Nettet

Og det er den magt, hvorfor. Som jeg spekulerede på, hvorfor det bare sad der, hjulene i mit hoved begyndte at dreje. Vandrefalken er fed, men ikke så fed. Denne fugl skulle have betalt nogen opmærksomhed på de mennesker fræsning. Der var hundeluftere og strand combers bruger partiet, også. De fleste vandrefalke ville have fløjet ud til en mere støjsvage stedet. Denne ene ikke. Hvorfor?

Maine avler finder soulmates i sukkulenter

Hvor ens er Donald Trump og Paul Lepage? fiddlehead FOKUS

Jagtfalken også fløj et par dage senere. På sidste rapport, blev det terroriserer New Hampshire måger.

Det var stort, for stort. Desuden er det bare sad der, ignorerer os. Vi var mindre end 100 fod væk om længden af ​​en Tom Brady til Rob Gronkowski touchdown. Jeg spekulerede på, hvorfor det var ignorerer os.

Tre medlemmer af falken familien reden i Maine. Amerikanske tårnfalk bebor åbne områder, såsom gård marker og skov renafdrifter, hvor de bytte det meste på guldsmede og andre store insekter. Merlins har samme størrelse som tårnfalk, men er mere magtfulde, og bytte om små fugle. Pilgrimsfalke er betydeligt større og kan tage fugle på størrelse med en and.

Bosse kroge længste muskie i derby historyACT UD MED Aislinn

Jeg var klar over, at en jagtfalk var blevet dokumenteret op langs kysten i Kennebunkport et par dage tidligere. Jeg var også klar over, at det ikke havde været vidne til i flere dage. I gennemsnit er en jagtfalk ses i Maine måske en gang om året, og kun for et flygtigt glimt. De sjældent hængende. På dette tidspunkt havde alle min gruppe sauntered off til at se på andre fugle og søge efter sneugle. Jeg fangede op til dem og transporteres min voksende mistanke. Dette var jagtfalk!