Men livet er ikke bare et simpelt spil af DNA, og naturen som helhed ikke virker som en simpel stykke af maskiner. Forholdet mellem DNA og resten af ​​cellen, og cellen og resten af ​​organismen, og organismen og dens omgivelser, og alle skabninger i alle miljøer og stoffet af selve jorden, er en af ​​dialog: en to gensidig udveksling af information; et væld af interagerende, krydsende feedback-sløjfer, både positiv og negativ.

Så hvad er årsagen, og hvad der skal gøres for at stoppe rådne? Ved roden af ​​problemet er landbruget, hvor mennesker interagerer mest aggressivt med naturen, og på det bredest foran. Mindst lige så ødelæggende, desværre, er videnskaben i sin moderne form: den måde, vi bruger det, den måde, vi misforstår det, og mærkeligt den måde, det får se verden.

I sandhed, selv om, biotek, som det praktiseres er en øvelse i industriel kemi. Dens centrale filosofi er ligetil: blot afkode DNA, nappe efter behov, og lo, har du en skræddersyet afgrøde (eller endda, Herren hjælpe os, en GM kylling eller ko eller gris). Det samme forsimplede tankegang anvendes nu til landbruget som helhed. Alt er reduceret til et par årsager og virkninger.

Insekter i almindelighed naturligvis faldende honningbier sker bare at være dem, der alle kender (ikke mindst fordi de er kommercielt signifikant). Men hvornår har du sidst se en bille (bortset fra amerikanske mariehøns)?

Nogle fugle er mindre velkommen, fordi de er bare udenlandsk import, hvad botanikere ville kalde 'haven undslipper', som undertiden trives på bekostning af de indfødte. Den Canada Goose fra Nordamerika, nøgternt viste sig i sort og hvid og grå nålestribet, er blevet almindeligt i de seneste årtier, og er ofte den eneste repræsentant for vilde fugle i damme og søer.

Hvor mange flere økologiske advarsler har vi brug

Storbritannien er ved at miste nogle af sine mest elskede fugle, og i et alarmerende tempo, ifølge den seneste UK ynglefugl Survey. Cuckoos faldt med 44 pct landsdækkende mellem 1995 og 2008 (herunder en forbløffende 71 procent i South West) og faldt derefter med en anden 21 procent mellem 2008 og 2009. The Royal Society for beskyttelse af fugle har Baby Canada Goose Snow Bunting Bær Butik århus nu tilføjet gøg til sin Red data Liste over truede arter. Tårnfalk er faldet med 36 procent siden 1995, og i den nordøstlige del, har Northumberland National Park tabt 38 procent af sine curlews. Der var store fald, også, i grå agerhøne, stære og viber.

Nogle gange kan vi finde grunde til, at nogle arter pludselig finde et hjem her, den niche, at en bestemt fugl tilfældigvis har fundet behageligt. Silkehejre som vådområder, hvor det er varmt nok, og mallemukker blomstre omkring fiskerbåde. Men det er umuligt at forudsige, hvilke væsener vil gøre godt, og hvor og hvornår.

Skal vi pleje? Tja, nogle mennesker åbenbart ikke. Nogle store virksomheder bruger mange millioner på propaganda, fortæller os, at intet er galt, at de tilsyneladende katastrofer alle er 'stod op' af greenies og røde, tilskyndet af den forbryderiske medier. Men sammenbruddet er reel, og når alvorlige naturalister, ligesom Fugleinteresserede af RSPB og British Trust for Fugle, som producerer den ynglefugl Survey, tager en stor interesse, det er alt for indlysende.

Vi gør klogt i at huske, at hvis de kommende generationer skal kunne nyde synet og lyden af ​​sommerfugle og bier og fugle, der burde være den naturlige baggrund af vores liv.

Da jeg var barn i det sydlige London efter Anden Verdenskrig, de Buddleia buske, der voksede så rigeligt på de mange bombe steder var i live med sommerfugle, men nu skal du bare se den ulige en. Hvis du forlod et stykke kød eller fisk uden opsyn, det vrimlede med fluer inden for få minutter. Hvor jeg bor i Oxford, fluer er positivt sjældne. Jeg spekulerer på, at en insektædende fugle af enhver art kan overleve.

For at være sikker på, at vi har brug for seriøs videnskab, og hurtigst muligt, bare for at finde ud af, hvad der virkelig sker og hvorfor. Den relevante videnskab er biologi, studiet af livet; og økologi især studiet af skabninger i naturen, og deres samspil. Vi investerer milliarder i bioteknologi, den slags biologi, der er nyttige for os det giver os nye generationer af genetisk modificerede organismer, skræddersyet afgrøder, der giver mere under vanskelige forhold.

Mere kvælstof betyder mere udbytte så tilføje kvælstof. Insekter spiser afgrøder så smække på insekticider. Roundup dræber ukrudt så får sprøjtning. Så og det er rigtig smart tilføje en Roundup resistent gen til de nyttige afgrøder og derefter sprøjte resten som om der er nogen i morgen, så afgrøderne kommer smilende gennem slagtning.

Landbrug tænkt som en øvelse i industriel kemi og hele teknologi af genteknologi er ikke som de præsenteres for os: anvendelse af eksakt videnskab til mekanismer, der er grundigt forstået, at vores universelle fordel. De er gung ho strejftog i ukendt og uerkendelig territorium. Ingen ved med sikkerhed, hvad der dræber gøg og grå agerhøne, men iver af industrielle kemikere og bioteknologer er, uomtvistelig, ved roden af ​​katastrofen.

I ingen af ​​disse interaktioner er der simpel årsag og virkning. Enhver årsag kan have en af ​​tusind eller en million forskellige effekter, og sandsynligvis gør, og alt hvad du kan håbe på at måle den gennemsnitlige effekt af en bestemt forbøn. Men de mulige sideeffekter er uendelige og uforudsigelige.

globale opvarmning er opmuntrende nye arter til vores kyster den lille hejren bliver fælles, især omkring Oxford. I hvert fald i det lange løb (den kolde sidste vinter var et sæt tilbage), den charmerende lille Dartford sanger, overvejende grå og mørk pink, en elsker af lyng og tornblad, hvilket er på den nordlige kant af sit sortiment i Storbritannien, bør blive commoner som klimaet bliver varmere.

overraskende den generelle drift af de seneste par årtier har været tilbagegang og i det mindste nogle af årsagerne synes indlysende. Cuckoos slå igennem britiske somre stort set på store saftige larver som den af ​​haven tiger moth men haven tiger moth er faldende, også. Fuglene migrere til Vestafrika for at fordrive den europæiske vinter, men den vestafrikanske skoven bliver fældet i et alarmerende tempo. Men for det meste, helt ærligt, vi ved bare ikke, hvad der foregår.

Alt dette synes at tilbyde mange en mulighed for indirekte skader, men hvem tæller? Hvad forskel gør det, så længe afgrøderne vokse større og er mere rentabelt?

Rosen ringmærket parakit, fra Indien og Asien, er positivt rigeligt, også i kolonier på op til 6000 i det vestlige London og det sydlige England. Det er en af ​​den nordligste af vilde levende papegøjer; ligesom Keas i New Zealand, er det viser, at papegøjer ikke behøver at være tropisk. Den parakit er en dejlig syn, med sin fine, glatte grønne fjerdragt og dens pil lige flyvning og generel livlighed, men det konkurrerer alt for godt med indfødte fugle, og som med Canada Goose, hvor parakitter bevæge sig i, de lokale har tendens til at flytte ud.

Selvfølgelig nyhed er ikke alle dårlige. Nogle fugle klarer sig godt husskader og alliker, musvåger og den røde glente. Den SUMPMEJSE tilsyneladende stigende. Sommetider fugle, i årevis har været temmelig sjældne eller lokal pludselig kommer i deres egne og spredes til at blive næsten allestedsnærværende, såsom mallemuk, en miniature albatros og føreren af ​​glide, som spredes hurtigt rundt Storbritannien efter 1950'erne.

Baby Canada Goose Snow Bunting Bær Butik århus

Det faktum, at mennesket føler, at nogle væsener bier og Cuckoos er nyttige eller underholdende, mens andre fluer er ikke, har intet at gøre med sagen. Væsener, som vi kan finde irriterende er afgørende proviant for andre. Tag en ud, og de andre følger. Tegne mere end et par, og det hele vil kunne kollapse.

Økologi, i mellemtiden, ses at være for folk i skæg og sandaler, der ikke kan mestre snørklede af biotek. Den sidder på grænsen af ​​videnskab og lune, altid klar til at glide ind i nye agery.