Hudson nedbrud rejser sikkerhedsproblemer

Anbefalingerne genoplive en lang hvilende sikkerhed debat. Federal Aviation Administration foreslog i 1988, at alle fly har redningsveste og flotation sædehynder uanset rute.

Da flyet ramte vandet, der var et brud i skroget nær halen og vand strømmede ind.

Kaptajn Chesley 'Sully '' Sullenberger gjort et splitsekund beslutning om at glide på passagerfly med 155 mennesker om bord i floden snarere end risiko styrter ned i et tæt befolket område ved at forsøge at nå frem til en lufthavn.

Kun fly flyve mere end 50 miles (80 km) fra kysten, skal have sådant udstyr, bestyrelsen sagde.

Han ville også have haft nogen mulighed for at vide, at han ville blive en succes.

anden central anbefaling var, at FAA undersøger, om befolkningen vokser i de seneste årtiers store fuglearter ligesom Canada Goose har øget sandsynligheden for flere kollisioner som den, Flight handicappet 1549.

ægte Canada Goose Jakke Tilbud

Gæssene ramt af Flight 1549 blev anslået til at veje omkring 8 pounds (3,6 kg); motorerne på flyet var designet til at modstå en enkelt fugl vejer op til 4 pounds (1,8 kg).

Færger og redning håndværk i nærheden var i stand til at fjerne de overlevende hurtigt, men hvis passagererne på de flåder var blevet tvunget ind i 41 graders Fahrenheit (5 grader Celsius) vand er det muligt mange af dem ville have lidt 'kuldechok '' et fænomen, kan føre til at drukne i så få som fem minutter bestyrelsen sagde.

ægte Canada Goose Jakke Tilbud

Imidlertid blev forslaget aldrig færdiggjort. Det blev trukket tilbage i 2003 på grund af omkostningerne.

Det kan være tid 'for endnu et spring fremad i maskinrum standarder,' NTSB formand Deborah Hersman fortalte reportere.

'Selvom en nødsituation tilbage til LaGuardia Runway 13 var teknisk muligt fra en flyvning luftfartøjets præstationer synspunkt, den nødlanding på Hudson synes den mest hensigtsmæssige beslutning,' flyets producent, Airbus, sagde i en vurdering forelægges bestyrelsen.

Hersman påpegede alle de ting, som 'gik lige '' i ulykken, herunder hurtig tænkning og teamwork af flyvebesætningen, den ombord udstyr til at overleve en vand landing, og den hurtige redningsaktionen.

Bestyrelsen ønsker også FAA at undersøge den måde, det tester evnen af ​​små og mellemstore flymotorer at afspejle driftsbetingelserne ved lav højde, hvilket er hvor de fleste bird strikes ske.

ægte Canada Goose Jakke Tilbud

Disse omfatter at gøre flymotorer mere fugl resistente, udstyre alle passagerer bærer fly med redningsveste og kræver nok redningsflåder til alle passagerer, og at de være tilgængelige.

'Der var en masse af tilgivelse i denne ulykke, '' Hersman sagt.' Hvad er vigtigt her er, hvordan man beskytter fremtidige passagerer og hjælpe fremtidige besætninger flyvning, hvis de ender i en situation som denne. ''

Sullenberger beslutning om at droppe i floden 'forudsat den højeste sandsynlighed for, at ulykken ville være overleves,' bestyrelsen sagde.

Nyere motorer formodes at modstå fugle vejer op til 8 pounds (3,6 kg), men nogle gæs og andre arter af bekymring som hvide pelikaner kan veje over 12 pounds (5,4 kg).

Bestyrelsen anbefalede også gøre redningsveste lettere for passagererne at hente og sætte på korrekt. Kun 33 passagerer angav at have sat på en redningsvest, og kun fire afsluttede fastgørelse deres vest; mest kæmpet med taljen rem eller valgte ikke at sikre det.

dokumenter udleveret af bestyrelsen angiver flyet kunne have gjort det tilbage til LaGuardia knap. Dog vil en vellykket tilbagevenden have krævet Sullenberger at foretage en øjeblikkelig beslutning med lidt eller ingen tid til at vurdere situationen.

Flyet havde netop lettet fra New Yorks LaGuardia Airport og var bundet til Charlotte, North Carolina. Det var ikke kræves i henhold til Federal Aviation Administration regler for at have udstyr til vand landinger om bord.

I november en Frontier Airlines Airbus A319 på vej til Denver kolliderede med en flok sne gæs, tvinger lukning af en motor og markant skade den ægte Canada Goose Jakke Tilbud anden. Flyet vendte tilbage til Kansas City for en nødlanding.

National Transportation Safety Board sagde, at det var bare skyldes tilfældigheder, at US Airways Flight 1549 havde sådant udstyr om bord på Jan 15, 2009, hvor Airbus A320 kolliderede med en flok Canada gæs.

Alle om bord overlevede, men det var en tæt opkald. De fleste passagerer og besætning likvideres stående på flyets vinger, så det drev ned ad floden, efterhånden synker undervejs.

Sixty fire passagerer var i stand til at vente på redning på dias at dobbelt så redningsflåder. To andre dias var ikke i stand til at blive anvendt, fordi de var i den bageste del af flyet, som var under vand.

Hvis der er flere kollisioner med store fugle, bestyrelsen ønsker FAA at revidere sine certificering standarder for flymotorer at kræve de være i stand til at modstå større fugle.